Om BestAds

Vi er eksperter med tværfaglig forståelse for en bred vifte af virksomheder, både fra små til store virksomheder. Vi bliver dag for dag motiveret, af at se de resultater, vores kunder opnår. Vi lægger derfor stor vægt på kundetilfredshed og DIN succes er vores succes.

Vi sætter den nye digitale standard

Vi er eksperter med tværfaglig forståelse for en bred vifte af virksomheder, både fra små til store virksomheder.

Krystalklar Gennemsigtighed

I fælleskab gennemgår vi dit budget, så du forstår økonomien og så der ikke dukker uforudsete udgifter op. Du bliver orienteret om, hvilke opsætninger og ændringer der er fordelagtige for din virksomhed, inden opstart.

1-1 Kundefokus

1-1 Kundefokus betyder, at vi udelukkende arbejder ud fra de afstemte målsætninger. Vi går meget op i kvalitet og tænker ud af boksen, når vi identificerer værdi for din virksomhed. Vi afdækker de reelle behov, før vi ved hvilken løsning der matcher dine mål.

Grundig & løbende gennemgang

Du bliver løbende rådgivet i, hvordan målsætninger for den specifikke målgruppe kan forbedres for din virksomhed. Der fremsendes månedsrapporter, hvor resultaterne gennemgås.

Vi sætter den nye standard og fordi det var smart i går, er det ikke nødvendigvis smart i dag. Vi er altid i udvikling og er altid på forkant.

Hvem er vi?

Enhver butik, var i gamle dage nød til at synliggøre sig ved at sætte et stort gadeskilt op på fortovet, for at tiltrække kunder. Tiden har idag ændret sig og de fleste salg foregår digitalt, især via smartphonen, og derfor er det lige så vigtigt som dengang, at have et stort gadeskilt i den digitale verden. Vi har hjulpet mange virksomheder med at forstå rejsen i den digitale verden, og derfor kan vi rådgive dig bedst i hvordan du synliggør din virksomhed online.

Vi er eksperter med tværfaglig forståelse for en bred vifte af virksomheder, både fra små til store virksomheder. Vi bliver dag for dag motiveret, af at se de resultater, vores kunder opnår. Vi lægger derfor stor vægt på kundetilfredshed og DIN succes er vores succes.

Hvorfor skal du vælge bestAds…

Flere virksomheder går væk fra avisannoncer og telefonbøger og hen imod markedsføring på internettet, hvor de har oplevet manglende resultater til dyre løsninger. Derfor gør vi det anderledes hos bestAds, vi præsenterer nemlig løbende resultaterne og vi arbejder udfra vores 3 værdier: gennemsigtighed, kundefokus og løbende rapportering.

Vi hjælper din virksomhed med at åbne dørene op for nye potentielle kunder og sætter fokus på at levere det rigtige budskab på det rette tidspunkt i den digitale verden. “Vi opnår kun succes, når din virksomhed opnår de rette resultater”

Din genvej til flere kunder

Få et gratis og uforpligtende møde

Vi hjælper vores kunder med at skabe innovative brugeroplevelser og optimerer deres digitale produkter gennem en komplet palette af digitale services.

Du høre fra os inden 24 timer

Send os en kontaktformular med en kort projektbeskrivelse samt dine kontaktoplysninger. Så kontakter vi dig inden for 24 timer. På den måde får vi hurtigt kortlagt dine behov.

Kom direkte i kontakt med os på telefon

tlf. +45 71 99 97 90

Adresse

Tuborg boulevard 12
2900 Hellerup

Telefon

+45 71 99 97 90

Vi er officielle Google Partner