LinkedIn annoncering

SEO er en investering for din forretning både her og nu, men også på den lange bane. Derfor bliver fundamentet for din succes bygget af marketingnørder, der er certificerede af selveste Google.

Vælg din målgruppe

Definer målgruppen ud fra demografi, Jobtitler, uddannelse, kompetencer og virksomheder med mere.

Gør dig synlig blandt virksomheder

Gør din virksomhed synlig blandt nye kunder og præciser dit budskab på det rette tidspunkt.

Se resultaterne

Hold øje med gevinsten af annoncering på LinkedIn.

1

Sådan starter vi

Vi laver en markedsanalyse, så den helt rigtige strategi afstemmes
2

Opsætningen starter

Opsætning af annoncer udføres og er klar til godkendelse
3

Vi analysere dataen

Vi vurderer resultaterne undervejs, så vi opnår de bedste resultater når kampagnen slutter

Kom i gang i dagLinkedIn annoncering

Fra kun 2495

DKK
  • Oprettelse af LinkedIn-konto
  • Strategiplanlægning (herunder målgruppesegmentering)
  • Oprettelse af kampagner og annoncer
  • Oprettelse af grafisk materiale og bannertekst
  • Løbende overvågning og optimering
  • Månedlig rapportering
Bliv ringet op

Den professionelle vej til flere kunder

LinkedIn er verdens største professionelle netværk, målrettet erhvervslivet. Der er over 2,2 mio. brugere i Danmark der benytter sig af LinkedIn til at forbinde sig med målgrupper indenfor B2B segmentet, virksomheder, faglighed med mere.

Vores team forventningsafstemmer den rette virksomhedsstrategi, der matcher dine mål og relevante målgrupper. Vi hjælper din virksomhed med at identificere hvilke målgrupper der er relevante, så de rette annoncer kan bane vej til flere kunder.

Vi er LinkedIn specialister

Vi er eksperter med tværfaglig forståelse for en bred vifte af virksomheder, både fra små til store virksomheder. Vi bliver dag for dag motiveret, af at se de resultater, vores kunder opnår. Vi lægger derfor stor vægt på kundetilfredshed og DIN succes er vores succes.

Kontakt os for at høre om hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Vi sætter den nye standard og fordi det var smart i går, er det ikke nødvendigvis smart i dag. Vi er altid i udvikling og er altid på forkant.

Netop derfor skal du annoncere på LinkedIn

Forestil dig, at en LinkedIn bruger scroller mellem opslag og annoncer der fremvises på brugerens “væg”, og det er dine annoncer der er de mest iøjnefaldene. Forestil dig så, at brugeren vælger at klikke sig ind på dine annoncer for at henvende sig og følge din virksomhed.

Dette formår du med en LinkedIn annoncering, så du kan nå ud til flere kunder, og få boostet både antallet af følgere og henvendelser.

Hvorfor skal du vælge bestAds…

Flere virksomheder går væk fra avisannoncer og telefonbøger og hen imod markedsføring på internettet, hvor de har oplevet manglende resultater til dyre løsninger. Derfor gør vi det anderledes hos bestAds, vi præsenterer nemlig løbende resultaterne og vi arbejder udfra vores 3 værdier: gennemsigtighed, kundefokus og løbende rapportering.

Vi hjælper din virksomhed med at åbne dørene op for nye potentielle kunder og sætter fokus på at levere det rigtige budskab på det rette tidspunkt i den digitale verden. “Vi opnår kun succes, når din virksomhed opnår de rette resultater”

Din genvej til flere kunder

Få et gratis og uforpligtende møde

Vi hjælper vores kunder med at skabe innovative brugeroplevelser og optimerer deres digitale produkter gennem en komplet palette af digitale services.

Du høre fra os inden 24 timer

Send os en kontaktformular med en kort projektbeskrivelse samt dine kontaktoplysninger. Så kontakter vi dig inden for 24 timer. På den måde får vi hurtigt kortlagt dine behov.

Kom direkte i kontakt med os på telefon

tlf. +45 71 99 97 90

Email

info@bestads.dk

Adresse

Tuborg boulevard 12
2900 Hellerup

Telefon

+45 71 99 97 90

Vi er officielle Google Partner