Google annoncering

Google annoncering er en investering for din forretning både her og nu. Med google annoncering får du henvendelser fra kunder der søger netop efter dine produkter eller services. Derfor bliver fundamentet for din succes bygget af marketingnørder, der er certificerede af selveste Google.

Topplacering på Google

Få fremhævet dine annoncer i toppen af Googles søgeresultater, så du bliver langt mere synlig for nye kunder.

Målret dine annoncer

Vælg de specifikke søgekriterier som din virksomhed skal synliggøres på.

Betal kun for besøgende trafik

Du betaler kun når en ny potentiel kunde klikker sig ind på dine annoncer.

1

Sådan starter vi

Dit mål og din virksomhedsstrategi afstemmes, inden vi påbegynder opsætning af annoncer.
2

Opsætningen starter

Opsætning udføres og er klar til godkendelse, inden dine annoncer bliver synlige.
3

Vi analysere dataen

Vi optimerer løbende på dine annoncer, og vi rapporterer månedligt

Kom i gang i dagGoogle Adwords

Fra kun 2495

DKK
  • Opsætning af Google Analytics
  • Oprettelse af kampagner
  • Udarbejdelse af annoncer
  • Identificering af søgeord og negative søgeord
  • Remarketing
  • Løbende optimering (1. måned gratis)
  • Månedlig rapportering
Bliv ringet op

Google annoncering: Den hurtige vej til flere kunder

Tag et gratis Google Ads tjek og se hvor gode dine placeringer er! Klik her.

Google er verdens største søgemaskine, med milliarder af søgninger dagligt, og derfor benytter nye kunder oftest Google til at dække deres efterspørgsel hurtigt og nemt. Google har udviklet et værktøj kaldet Google Ads, der håndterer opsætninger af Google annonceringer. Med Google Ads hjælper vi din virksomhed til at annoncere sig til toppen af Googles søgeresultater. I fælleskab defineres relevante søgeord og målgrupper. Vores team fremlægger de strategiske aspekter, så du forstår brugernes adfærd og søgninger på Google.google Adwords markedsføring

Vi er certificeret af Google

Vi er eksperter med tværfaglig forståelse for en bred vifte af virksomheder, både fra små til store virksomheder. Vi bliver dag på dag motiveret, af at se de resultater, vores kunder opnår. Vi lægger derfor stor vægt på kundetilfredshed og DIN succes er vores succes.google Adwords markedsføring

Kontakt os for at høre nærmere omkring hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Vi sætter den nye standard og fordi det var smart i går, er det ikke nødvendigvis smart i dag. Vi er altid i udvikling og er altid på forkant.

Annoncér på Google

Netop derfor skal du annoncere på Google

Forestil dig, at nye kunder søger efter en virksomhed der tilbyder det samme som dig, MEN det er DIN annonce der bliver den  første, de ser på Google.

Forestil dig så, at hver gang en potentiel kunde ser din annonce i toppen på Google at de så klikker sig ind på din hjemmeside. Vil det give dig flere kunder?  Ja, netop med annoncering på  Google, opnår du mere trafik på din hjemmeside.

Hvorfor skal du vælge bestAds…

Flere virksomheder går væk fra avisannoncer og telefonbøger og hen imod markedsføring på internettet, hvor de har oplevet manglende resultater til dyre løsninger. Derfor gør vi det anderledes hos bestAds, vi præsenterer nemlig løbende resultaterne og vi arbejder udfra vores 3 værdier: gennemsigtighed, kundefokus og løbende rapportering.

Vi hjælper din virksomhed med at åbne dørene op for nye potentielle kunder og sætter fokus på at levere det rigtige budskab på det rette tidspunkt i den digitale verden. “Vi opnår kun succes, når din virksomhed opnår de rette resultater”

Din genvej til flere kunder

Få et gratis og uforpligtende møde

Vi hjælper vores kunder med at skabe innovative brugeroplevelser og optimerer deres digitale produkter gennem en komplet palette af digitale services.

Du høre fra os inden 24 timer

Send os en kontaktformular med en kort projektbeskrivelse samt dine kontaktoplysninger. Så kontakter vi dig inden for 24 timer. På den måde får vi hurtigt kortlagt dine behov.

Kom direkte i kontakt med os på telefon

tlf. +45 71 99 97 90

Adresse

Tuborg boulevard 12
2900 Hellerup

Telefon

+45 71 99 97 90

Vi er officielle Google Partner