Facebook annoncering

SEO er en investering for din forretning både her og nu, men også på den lange bane. Derfor bliver fundamentet for din succes bygget af marketingnørder, der er certificerede af selveste Google.

Vælg din målgruppe

Definer målgruppen udfra køn, alder og interesse og mere.

Få kunder til at “Synes godt om” din virksomhed

Få boostet din Facebook side, så du tiltrækker flere likes og følgere, og øg derved dit besøgstal

Se resultaterne

Hold øje med gevinsten af annoncering på Facebook.

1

Sådan starter vi

Dine mål og målgrupper afstemmes inden vi påbegynder opsætning af annoncer
2

Opsætningen starter

Opsætning udføres og er klar til godkendelse, inden dine annoncer bliver synlige
3

Vi analysere dataen

Annoncerne afstemmes og de endelige resultater vurderes i fælleskab

Kom i gang i dagFacebook annoncering

Fra kun 2495

DKK
  • Oprettelse af Facebook-konto
  • Identificering af målgrupper
  • Oprettelse af kampagner
  • Oprettelse af annoncer
  • Udarbejdelse af banner
  • Løbende overvågning og optimering
  • Kampagne rapportering
Bliv ringet op

Den sociale vej til flere kunder

Facebook er det største sociale netværk i Danmark, hvor omtrent 70 procent af danskere er på Facebook. Facebook forbinder dig med venner, interesser, følgere, likes og meget mere.

Med en Facebook annonce, hjælper vi din virksomhed til at reklamere direkte til de brugere, der har størst mulighed. for at blive til dine kunder. Vores team forventningsafstemmer en strategi, der sikrer, at du når ud til den rette målgruppe. Derfor kan du med en annonce på Facebook få flere besøgende. og en større kundekreds, som netop passer til dit behov.

Vi er Facebook specialister

Vi er eksperter med tværfaglig forståelse for en bred vifte af virksomheder, både fra små til store virksomheder. Vi bliver dag for dag motiveret, af at se de resultater, vores kunder opnår. Vi lægger derfor stor vægt på kundetilfredshed og DIN succes er vores succes.a

Kontakt os for at høre om hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Vi sætter den nye standard og fordi det var smart i går, er det ikke nødvendigvis smart i dag. Vi er altid i udvikling og er altid på forkant.

Netop derfor skal du annoncere på Facebook

Forestil dig, at en Facebook bruger scroller mellem opslag og annoncer der fremvises på brugerens “væg”, og det er dine annoncer der er de mest iøjenfaldene. Forestil dig så, at brugeren vælger at klikke sig ind på dine annoncer, for at henvende sig og følge din virksomhed.

Netop med en Facebook annoncering, kan du nå ud til flere kunder, og få boostet både antallet af følgere og henvendelser.

Hvorfor skal du vælge bestAds…

Flere virksomheder går væk fra avisannoncer og telefonbøger og hen imod markedsføring på internettet, hvor de har oplevet manglende resultater til dyre løsninger. Derfor gør vi det anderledes hos bestAds, vi præsenterer nemlig løbende resultaterne og vi arbejder udfra vores 3 værdier: gennemsigtighed, kundefokus og løbende rapportering.

Vi hjælper din virksomhed med at åbne dørene op for nye potentielle kunder og sætter fokus på at levere det rigtige budskab på det rette tidspunkt i den digitale verden. “Vi opnår kun succes, når din virksomhed opnår de rette resultater”

Din genvej til flere kunder

Få et gratis og uforpligtende møde

Vi hjælper vores kunder med at skabe innovative brugeroplevelser og optimerer deres digitale produkter gennem en komplet palette af digitale services.

Du høre fra os inden 24 timer

Send os en kontaktformular med en kort projektbeskrivelse samt dine kontaktoplysninger. Så kontakter vi dig inden for 24 timer. På den måde får vi hurtigt kortlagt dine behov.

Kom direkte i kontakt med os på telefon

tlf. +45 71 99 97 90

Email

info@bestads.dk

Adresse

Tuborg boulevard 12
2900 Hellerup

Telefon

+45 71 99 97 90

Vi er officielle Google Partner